Hard work work

Idag fick jag finbesök i stallet, nämligen Evelina och Elsa! Har så dåligt samvete  vad gäller familj och vänner, har verkligen ingen tid över för att umgås. Men det är bara försöka klämma in så fort det dyker upp en lucka, för jag vill verkligen ha tid med det!! Hoppas iallafall att alla "drabbade" har lite överseende! :) 

Idag blev det ett lite lättare ridpass eftersom det blev ett ordentligt pass igår! Idag la jag bara fokus på att få han fram till handen. Det blir väldigt lätt för honom att bara knäcka av och så har man ingenting i handen! Ja, det är mycket jobb på min kille vill jag lova! som Carro sa igår, han ser mycket lättare ut att rida än vad han är!
En annan sak som jag kommer lägga fokus på ridpassen är att flytta för skänkeln, det kan han inte! Så det kommer att tränas på nästan varje pass, fast verkligen inte nöta, utan ett par gånger bara. Går det bra, så slutar vi. mycket beröm när han fattar! :) kul med ett litet projekt! Man kan heller inte förvänta sig att en 5 åring är färdigutbildad!





Allmänt | | Kommentera
Upp