Världens gladaste tjej!

... Av två anledningar! 1. Jag fick idag veta att jag har jobb säkrat fram till januari, och när vi kliver in i januari är det inte länge kvar till jag kvalar in!!! 2. Framför allt är jag glad för att på måndag åker vi ju för tusan!!! Overkligt, tänk vad länge jag har längtat och sett fram emot denna dag. Drygt ett halvår sen då jag verkligen bestämde mig för att köpa häst. Fast rent tekniskt sett har jag längtat i 4 år, sen den dag vi sålde Cleo. Ah, overkligt som sagt! 

Allt är fixat och klart, äntligen! Det enda som återstår är i princip att packa väskan, och ärligt talat är det nästan klart det med ;) många tankar går just nu på vilken typ av häst jag vill ha! Det är många som frågat det också, så jag tar väl det här! :)

Först och främst ska det vara en häst som är SNÄLL, av erfarenhet vet jag att det är så himla viktigt att man verkligen blir kompisar och hittar kemin hos varandra för att allt ska funka. Jag vill ju liksom gilla min häst och att min häst ska gilla mig, viktigt viktigt!

Helst en valack, men det är absolut inget krav!

Gärna skimmel, hehe ;) närå, den får vara vilken färg som helst bara den är fin att rida!

Hellre lite hetare i ridningen än seg! Het men lyhörd, också viktigt!!!

Mankhöjden får gärna vara mellan 165cm - 170cm! 

Mellan 6-8 år.

Den ska ha tävlat lite.

Ah, något sånt! nu ska jag sova, jobbar hela helgen och ska även jobba nästa! Men det gör absolut ingenting! Avslutar med bilder från sovrummet som lovat, nu har äntligen den nya sängen kommit också! Så inatt sover jag gott.. av många anledningar! :)






Allmänt | | Kommentera
Upp